Zamrażanie żywności
Postolski, Jacek, Gruda, Zbigniew, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Rok wydania: 1985.
Mrożonki technologia
Autor
Postolski, Jacek
Gruda, Zbigniew
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Zamrażanie żywności
ISBN
83-204-0670-6
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1985.
Numer wydania
Wyd. 2 zm.
Objętość
515, [1] s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
664.8/.9:621.56/.59
Hasła przedmiotowe
Mrożonki technologia
020
%a 8320406706
080
%a 664.8/.9:621.56/.59
100
%a Postolski, Jacek
245
%a Zamrażanie żywności /
250
%a Wyd. 2 zm.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1985.
300
%a 515, [1] s. :
%b fot., rys., wykr. ;
%c 25 cm.
650
%a Mrożonki
%x technologia
700
%a Gruda, Zbigniew
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-0670-6